Jeugdvissen  

Voor de jeugd tot en met de leeftijd van 15 jaar wordt jaarlijks een viscompetitie georganiseerd. Als je jeugdlid bent en je je zwemdiploma hebt, mag je hieraan meedoen. Er is genoeg begeleiding aanwezig die je, als dat nodig is, helpt bij het vissen. Er is geen inleggeld benodigd. Je hoeft hier natuurlijk niet aan mee te doen, je kunt ook lekker alleen of met je vriendjes avonturen met een hengeltje langs de waterkant ! Het jeugdlidmaatschap kost slechts 5,- per jaar. Met deze vergunning mag je in al het verenigingswater vissen !

    

Begeleiding is aanwezig...

Jeugdcompetitie

Er wordt gevist om punten. Voor een baars krijg je 3 punten, een paling is 5 punten en alle andere soorten zijn goed voor 1 punt. Een wedstrijd bestaat uit 4 of 5 visperiodes van 15 minuten. Na elke visperiode wordt er van visstek gewisseld. Elke deelnemer dient een emmer bij zich te hebben. Hier wordt de gevangen vis korte tijd in bewaard. De competitie bestaat in totaal uit 6 wedstrijdjes. Van deze 6 wedstrijden tellen de beste 5 mee voor de einduitslag. Hierdoor kan je ook eens een wedstrijd missen. Je wint trouwens altijd wat !

 

Prijsuitreiking jeugd, een ieder heeft prijs !

De plaats van samenkomst (meestal op de visstek) wordt ruim van te voren doorgegeven. Eventueel op te vragen bij Dhr. C.B. Emmaneel. 

Nieuwe jeugdleden zijn van harte welkom ! Voor nadere informatie en opgave voor het lidmaatschap kunnen jullie je melden bij C.B. Emmaneel, telefoon 0224-531602 of mail: cemmaneel@quicknet.nl

Wedstrijdrooster 2022

Jeugdcompetitie 2022
1e wedstrijd woensdag 01 juni om 18.00

Locatie:  verzamelen bij schildersbedrijf Kooijman in Kolhorn of achter het raadhuisje in Barsingerhorn. 

2e wedstrijd woensdag 15 juni om 18.00

Locatie: verzamelen bij boerderij Huiberts aan de Kolhornerkade.

3e wedstrijd woensdag 29 juni om 18.00

Locatie: verzamelen land van Wardenaar, oostkant Barsingerhorn.

4e wedstrijd woensdag 24 augustus om 18.00   

Locatie: verzamelen bij de Fortuin in Barsingerhorn

5e wedstrijd woensdag 31 augustus om 18.00

Locatie: verzamelen land van Wardenaar, oostkant Barsingerhorn.

6e wedstrijd zaterdag 10 september om 15.00 Finale. Na afloop de prijsuitreiking in de kantine van Kaagvogels.

Locatie: verzamelen bij de sluis aan de Molenkolk in Kolhorn om 15.00 uur.