Jeugdvissen  

Voor de jeugd tot en met de leeftijd van 15 jaar wordt jaarlijks een viscompetitie georganiseerd. Als je jeugdlid bent en je je zwemdiploma hebt, mag je hieraan meedoen. Er is genoeg begeleiding aanwezig die je, als dat nodig is, helpt bij het vissen. Er is geen inleggeld benodigd. Je hoeft hier natuurlijk niet aan mee te doen, je kunt ook lekker alleen of met je vriendjes avonturen met een hengeltje langs de waterkant ! Het jeugdlidmaatschap kost slechts 5,- per jaar. Met deze vergunning mag je in al het verenigingswater vissen !

    

Begeleiding is aanwezig...

Jeugdcompetitie

Er wordt gevist om punten. Voor een baars krijg je 3 punten, een paling is 5 punten en alle andere soorten zijn goed voor 1 punt. Een wedstrijd bestaat uit 4 of 5 visperiodes van 15 minuten. Na elke visperiode wordt er van visstek gewisseld. Elke deelnemer dient een emmer bij zich te hebben. Hier wordt de gevangen vis korte tijd in bewaard. De competitie bestaat in totaal uit 6 wedstrijdjes. Van deze 6 wedstrijden tellen de beste 5 mee voor de einduitslag. Hierdoor kan je ook eens een wedstrijd missen. Je wint trouwens altijd wat !

 

Prijsuitreiking jeugd, een ieder heeft prijs !

De plaats van samenkomst (meestal op de visstek) wordt ruim van te voren doorgegeven. Eventueel op te vragen bij Dhr. C.B. Emmaneel. 

Nieuwe jeugdleden zijn van harte welkom ! Voor nadere informatie en opgave voor het lidmaatschap kunnen jullie je melden bij C.B. Emmaneel, telefoon 0224-531602 of mail: cemmaneel@quicknet.nl

Wedstrijdrooster 2024

Jeugdcompetitie 2024
1e wedstrijd woensdag 29 mei om 18.00.

Locatie: ntb

2e wedstrijd woensdag 12 juni om 18.00

Locatie: ntb

3e wedstrijd woensdag 26 juni om 18.00

Locatie: ntb

4e wedstrijd woensdag 10 juli om 18.00   

Locatie: ntb

5e wedstrijd woensdag 28 augustus om 18.00

Locatie: ntb

6e wedstrijd zaterdag 07 september om 15.00 Finale. Na afloop de prijsuitreiking in de kantine van Kaagvogels.

Locatie: verzamelen bij schilders bedrijf Kooijman in Kolhorn en wordt gevist aan de Oude Streek in Kolhorn.